CZY URODZIŁEŚ SIĘ PRZED
11/12/2000?

Sklep tylko dla osób pełnoletnich.

Sake to wino ryżowe, bezbarwne lub słomkowe o lekko słodkawym smaku. Podaje się je najczęściej na ciepło - w specjalnych porcelanowych naczynkach zwanych „sakazuki”. Od ponad 1000 lat, sake było produkowane z ryżu, rosnącego w regionie Nara na wschodzie Japonii, po czym fermentowane za pomocą specjalnej odmiany drożdży „Koji”. Choya sake tworzona jest z niemodyfikowanego genetycznie zboża co niezwykle uszlachetnia ten trunek

Informacje
Kraj Japonia
Pojemność 0,5 litra

Napisz recenzję

Uwaga: Nie używaj HTMLa!
    Źła           Dobra

Sake Choya / 0,5 litra

  • Dostępność: W magazynie

Kraj Japonia
Pojemność 0,5 litra
  • 33.00 ZŁ

  • Powyższa cena jest ceną brutto
Na chwile obecną posiadamy: 0 szt.

Tagi: sake, choya, sake choya, wino ryżowe, wino japońskie, japonia, wino z japonii