- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
To wino wzmacniane, które jest produkowane wyłącznie na portugalskiej wyspie Madera. Powstaje w wyniku suchej fermentacji winogron Tinta Negra (z winnic na wysokości około 500 m) i procesu ogrzewania w "estufas".
To wino wzmacniane, które jest produkowane wyłącznie na portugalskiej wyspie Madera. Powstaje w wyniku suchej fermentacji winogron Tinta Negra (z winnic na wysokości około 500 m) i procesu ogrzewania w „estufas”. Wino przechodzi specjalny proces produkcyjny trwający 3 miesiące, który nadaje winu Madera jego unikalny charakter i karmelowy smak. Do produkcji tej wytrawnej Madery używa się głównie winogron Tinta Negra, co daje owocowe, złote wino o wytrawnym finiszu.