- Nowość
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
**Uwaga:** Zdjęcie produktu może różnić się od rzeczywistej butelki lub opakowania w zależności od partii produkcji lub rocznika. Zachęcamy do zapoznania się z opisem produktu przed dokonaniem zakupu.
Rodríguez Sanzo Tempranillo to czerwone wino z hiszpańskiego regionu Toro. Powstaje z winogron Tempranillo i przez 18 miesięcy dojrzewa w beczkach po whisky, dzięki czemu ma ciekawy, dymny smak i aromat.
Rodríguez Sanzo Tempranillo to czerwone wino z hiszpańskiego regionu Toro. Powstaje z winogron Tempranillo i przez 18 miesięcy dojrzewa w beczkach po whisky, dzięki czemu ma ciekawy, dymny smak i aromat. W zapachu wyczuwalne są ciemne owoce, takie jak czarna porzeczka i jeżyna, a także wanilia, czekolada i przyprawy. Smak jest pełny, bogaty i gładki, z nutami jeżyn, czarnych wiśni i wanilii, a także delikatnym akcentem whisky. Wino ma około 15% alkoholu, co sprawia, że jest dość mocne i wyraziste. Doskonale pasuje do czerwonego mięsa, jak wołowina, dziczyzna czy jagnięcina, a także do twardych, dojrzewających serów. To świetny wybór dla osób, które lubią intensywne i oryginalne smaki.
Rodríguez Sanzo Tempranillo to czerwone wino z hiszpańskiego regionu Toro. Powstaje z winogron Tempranillo i przez 18 miesięcy dojrzewa w beczkach po whisky, dzięki czemu ma ciekawy, dymny smak i aromat.
check_circle
check_circle